Waarom bodypaint?

Een bodypaint sessie is een fantastische ervaring.Vaak krijg ik de reactie dat mensen zich achteraf compleet getransformeerd en helemaal niet meer naakt voelen. Je bent letterlijk in de huid gekropen van iemand of iets anders, een totaal nieuwe ervaring.Het is ook altijd leuk om de verwonderde reacties van uw omgeving te horen.Bovendien is een bodypaint een uniek en origineel cadeau om iemand mee te verrassen!
Ook voor feestgelegenheden zoals festivals, rituelen, dans, theater ... kan een bodypaint een echte eye catcher zijn en een geweldige kracht uitstralen.
De mogelijkheden en ervaringen zijn eindeloos.

Hoe verloopt een bodypaint?

Het begint natuurlijk met je idee te delen, via mail of telefonisch. Daarna kunnen we een afspraak maken hier in Gent of op een bepaalde locatie. Bij een lekker kopje bio-thee bespreken het concept in detail, of zoeken verder uit wat je precies wenst. Eenmaal het ontwerp is gekozen, neemt de uitwerking ongeveer 1,5 uur tot 3 uur (soms 4u) in beslag, afhankelijk van de grootte, precisie en detail. Dan volgt er een foto-shoot en kunnen de resultaten direct op computerscherm bekeken worden. Na de foto-shoot kan er op aanvraag geretoucheerd worden.
De foto’s worden dan naar u doorgestuurd.

Hoe een thema vinden en uitwerken?

Om een thema te vinden, is het goed om stil te staan bij jezelf en te voelen wat je enorm aantrekt in het leven, of wat je momenteel boeiend vind. Daarna kan je in je favoriete zoekrobot zoeken naar bestaande werken met je thema die je mooi vind. Deze inspiratie fotoâ€s mag je dan bewaren in een folder op je computer. Eens je er bijvoorbeeld 5 hebt, mag je die naar me doorsturen en dan kunnen we vandaaruit gaan werken.

Is de verf schadelijk voor mijn huid?

Nee, de verf is professionele bodypaint verf die speciaal ontwikkeld is om te gebruiken op de huid. Het is een vetvrije verf op glycerine basis die gemakkelijk met water en zeep te verwijderen is. Glycerine is niet giftig, en komt van nature ook in het menselijk lichaam voor. De verf is dus onschadelijk voor de huid. De merken die gebruikt worden zijn : Kryolan, Grimas, Diamond FX en Aquacolor.

Hoeveel kost een bodypaint?

De kosten zijn heel variabel, omdat ze afhankelijk zijn van de grootte, de details en de complexiteit van het ontwerp en van het aantal voorontwerpen dat nodig is. Je krijgt een korting als de fotoâ€s mogen worden opgenomen in de galerij van Body-paint.be. De reiskosten worden meegerekend indien de locatie buiten Gent is.

Gaat de verf er gemakkelijk af?

Ja, met een washandje en een beetje zeep is de verf er zo af. Indien nodig, is hier een douche beschikbaar.

Wat moet ik doen om me voor te bereiden?

Neem thuis een lekkere douche. Eventueel kun je hier en daar de nodige haren verwijderen.Werp nog een laatste blik in de spiegel en stel je open voor een leuke verrassende transformatie! Denk indien nodig aan bijpassend schoeisel of andere accessoires (haarspeldjes, hoofddeksel, oorbellen...).


 

Nog een andere vraag? Contacteer me.


 
No images may be used or copied without my permission
- ©2019 Manu Van De Poel -